Informatie over nietmachines

Op zoek naar een goede nietmachine? In het assortiment van NietmachineWinkel vindt u alle soorten nietmachines, geschikt voor incidenteel gebruik tot aan de echte 'heavy duty' nietmachines. De unieke selector biedt u de mogelijkheid om direct de juiste keuze te maken bij het kopen van een nietmachine. Alle merken zijn vertegenwoordigd: of het nu gaat om een nietmachine van Bostitch, Leitz, Novus of Rapid, u vindt het allemaal.

Bureau nietmachines

Bureau-nietmachines
De standaard nietmachines zijn niet meer weg te denken thuis of op kantoor. De capaciteiten van een gewone nietmachine lopen op van 10 tot soms wel 40 vellen die u tegelijk kunt nieten. Daarnaast zijn er ook flat clinch nietmachines, deze nietmachines zorgen door de 'flat clinch' techniek voor tot wel 40% (afhankelijk van het merk tussen de 30% en 40%) reductie van de papierstapel-dikte.

Blokhechters

Blokhechters
Blokhechters zijn geschikt voor zwaar gebruik. U kunt grote stapels papier nieten tot wel 240 bladzijden tegelijk. Blokhechters worden veelal gebruikt in de postkamer of een printshop.

Langarm nietmachines

Langarm nietmachines
Langarm nietmachines bieden de mogelijkheid om op een grotere inlegdiepte handmatig te nieten. U kunt op deze wijze gemakkelijk boekjes of brochures in de rug nieten.

Elektrische nietmachines

Elektrische nietmachine
U moet veel papier nieten? Bij grotere volumes is de aankoop van een elektrische nietmachine het overwegen waard. Een aanschaf van een elektrische nietmachine zal uw nek en schouders ontlasten op het moment u meer dan 20 documenten per dag moet nieten.

Zadelhechter (Brochurehechter)

Zadelhechter
Een zadelhechter is een nietmachine die is uitgerust met een werkvlak waarmee u snel brochures kunt maken. Er zijn handmatige of een elektrische varianten verkrijgbaar. Handig voor b.v. scholen en verenigingen om eigen lectuur te publiceren.

Niettang

Langarm nietmachines
Elke bloemist werkt ermee: de Rapid niettang K1. Naast de niettangen van Rapid biedt NietmachineWinkel diverse merken aan van topkwaliteit.

Nietpistool (Tacker)

Nietpistool
Een nietpistool heeft een ergonomische handgreep en is geschikt voor decoratie-werkzaamheden binnenshuis, textiel, opnieuw bekleden en lichte reparaties.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest